Stiga Tornado 7108 HWSY

Tuotetiedot

STIGA Tornado 7108 HWSY puutarhatraktori on vankkarakenteinen ja erittäin monipuolinen päältäajettava ruohonleikkuri. Suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen nurmikenttien ja hankalien nurmialueiden hoitoon. Voimanlähteenä on kaksisylinterinen, 688 cc Hondan GXV 630 -moottori, joka varmistaa alhaisemmat polttoainekustannukset vähemmillä pakokaasupäästöillä, paremmalla vääntömomentilla ja pienemmällä tärinällä.

Tornado 7108 HWSY joko silppuaa ruohon tai puhaltaa sen sivulle. Silppuaminen soveltuu hyvin hoidetuille nurmille, sivullepuhallus on paras leikkuumenetelmä huonosti hoidetuille ja ylikasvaneille ruohoalueille. Tässä ajoleikkurissa on vahvistettu, kaksiteräinen 108 cm leikkuulaite 7-portaisella leikkuukorkeuden säädöllä (30-90 mm), jotta se soveltuu pitkäksi kasvaneen nurmen leikkaamiseen. 3 tukipyörää varmistaa sujuvan leikkuun myös epätasaisissa maastoissa. Portaattoman nopeudensäädön mahdollistavan poljintoimisen hydrostaattivaihteiston ansiosta Tornado 7108 HWSY -ajoleikkurissa on erinomainen hallittavuus. Se on hyvä valinta, mikäli nurmikollasi on puita, raja-aitoja ja muita esteitä. 5,5″ värinäytössä käytetään selkeitä kuvakkeita, jotta työparametrien seuraaminen olisi nopeaa ja helppoa. Jämäkät 20 tuuman takapyörät tuottavat hyvän pidon.

Tornado 7108 HWSY on erinomaisen mukava käyttää. Ominaisuuksia mm. soft grip -pinnoitteella oleva ohjauspyörä, säädettävä istuin käsinojilla, vakionopeuden säätö ja mukinpidike.  Muita tärkeitä ominaisuuksia: valurautainen etuakseli, pesuliitin ja etupuskuri.

  • Erittäin suorituskykyinen ja tehokas Hondan kaksisylinterinen moottori.
  • Vahvistettu 108 cm leikkuulaite kolmella tukipyörällä
  • Alykäs 5.5″ laajakuvanäyttö parhaan kierrosluvun/leikkuukorkeuden näyttötoiminnolla
  • LED-valot takaavat hyvän näkyvyyden työskentelyalueella
  • Mukavuusistuin ja soft grip -pinnoitteella oleva ohjauspyörä
  • Silppuavan leikkuun mahdollistava Multiclip-laite vakiovarusteena

4.470,00