Stiga Park Pro 540 IX, hinta ilman leikkuulaitetta

Tuotetiedot

Tavallisista keskelle sijoitetuista leikkuulaitteista poiketen STIGAn Park Pro 540 IX -etuleikkurin eteen sijoitettu leikkuulaite ei ainoastaan mahdollista kuljettajalle selkeää, rajoittamatonta näkykmää leikkuualueelle – se myös mahdollistaa leikata niistä paikoista joihin tavallisten ajoleikkureiden ja traktorien on vaikea päästä.

Aidon runko-ohjauksen (50:50) ansiosta, jossa takapyörät seuraavat tarkalleen etupyörien ajolinjaa, on Park Pro 540 IX erinomaisen hyvin hallittava ja sitä voidaan ohjata ilman että kuljettajan täytyisi huolehtia siitä että leikkurin takaosa osuu vahingossa johonkin.

Poljintoiminen hydrostaattivaihteisto parantaa edelleen hallittavuutta mahdollistaen tasaisen, portaattoman nopeuden säädön eteen ja taakse. Leikkuukorkeuden säätö on nopeaa ja helppoa sähköisen 10-portaisen säädon ansiosta.

Park Pro 540 IX on varustettu kaksisylinterisellä, 688 cc Hondan GXV 630 -moottorilla, jonka nettoteho on 14,3 kW @ 3 200 rpm. Se yhdistää painevoitelun ja kaksielementtisen ilmansuodattimen, mikä mahdollistaa erinomaisen pitkäaikaisen luotettavuuden. V-Twin-järjestely minimoi tärinän ja maksimoi vääntömomentin. OHV-tekniikka vähentää sekä polttoaineen kulutusta että melua.

Tässä etuleikkurissa on sähköinen voiman ulosotto, ominaisuus joka tekee leikkuuterien tai lisälaitteiden kytkennästä vaivatonta.

Korkealla selkänojalla ja kyynärnojilla varustettu istuin yhdessä hydraulisen Pro Drive -ohjaustehostimen kanssa tekee ajamisen mukavaksi. Käyttäjäystävällisessä, kuljettajan vieressä olevassa toimintojen ohjauspaneelissa on kaikki päätoiminnot suoraan käden ulottuvilla.

Muita tärkeitä ominaisuuksia on mm. kaksi leikkuumenetelmää (silppuaminen ja taaksepuhallus) sekä neliveto erittäin hyvään pitoon vaikeassakin maastossa.

Valittavana on kaksi leikkuulaitetta (110 cm tai 125 cm) QuickFlip-teknologialla, minkä avulla ne voidaan nopeasti ja helposti nostaa pesu- ja huoltoasentoon tai vaihtaa eteen sijoitettavaan lisävarusteeseen. Vetokoukku vakiovarusteena.

Huom! Leikkuulaite myydään erikseen!

10.790,00